SOLUTII CHIPTUNING, ANULARE DPF SI DIAGNOZA AUTO

De ce iTuning? Servicii inteligente de chiptuning pentru clienti exigenti!

iTuning = Inteligent Tuning. Ne straduim sa oferim clientilor nostri servicii de chiptuning si anulare filtru particule de cea mai inalta calitate la preturile cele mai bune. Nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea softurilor noastre de chiptuning si anulare DPF si a echipamentelor pe care le folosim de aceea putem sa ne laudam cu o rata de intoarcere a masinilor de 0%

De ce iTuning?

services-item2

Solutii profesionale chiptuning

iTuning Romania ofera solutii profesionale de chiptuning la cel mai inalt nivel de calitate.

Detalii
best-preice-guarantee

Preturi imbatabile!

iTuning ofera preturi imbatabile pentru serviciile de chiptuning, anulare DPF, anulare EGR, diagnoza computerizata, rescriere computer Airbag, etc.
Daca vi s-a oferit o oferta mai buna ca a noastra ne puteti contacta pentru a renegocia pretul.

Detalii
services-item

Echipamente de ultima generatie

iTuning foloseste doar echipamente de ultima generatie, testate de catre echipa noastra pe cea mai mare parte din modelele actuale de masini si motorizari.

Detalii
services-item2

25% REDUCERE!

Profitati de oferta. Puteti obtine intre 15% si 25% reducere pentru serviciile de Chiptuning si Anulare DPF daca veniti cu un prieten care doreste unul din serviciile mai sus mentionate.

Detalii
garantie

Garantia iTuning

Pentru a confirma calitatea serviciilor iTuning va oferim o garantie de 30 de zile in care va puteti convinge de noile performante ale masinii dumneavoastra. Daca softul profesional iTuning nu v-a convins puteti reveni la softul original si va primiti toti banii inapoi pentru modificarea de putere (chiptuning).

Detalii
logoiTUNING

Despre iTuning

Suntem o echipa tanara de ingineri pasionata de masini si calculatoare care isi doreste sa ridice standardul de calitate in serviciile de chiptuning din Romania.
Folosim cele mai moderne echipamente de pe piata pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri.

Detalii
services-item2

Oferta preturi

iTuning va ofera cele mai mici preturi de pe piata pentru servicii profesionale de chiptuning, anulare DPF / FAP, anulare EGR / AGR, diagnoza, rezolvare problemei pornirii la cald, reparare FRM FRM3 BMW sau Mini, reprogramare module si altele.

Detalii
How-Do-You-FAQ1

Intrebari frecvente (F.A.Q.)

Tuning inteligent inseamna si informarea clientilor asupra serviciilor pe care le oferim si asupra operatiunilor ce se efectueaza asupra motorului/masinii lor.

Detalii