Pentru programari va rugam sa sunati la numerele:

  • 0744.88.64.64
  • 0743.768.196

Aveti probleme cu pornirea la cald al motorului TDI? Echipa iTuning va ofera o solutie de a scapa de aceasta problema fara interventie mecanica asupra motorului.

Unele modele ale grupului VAG (VW, Audi, Skoda, Seat) si nu numai, au probleme cu pornirea motorului la cald. In general acest fenomen este prezent la motoarele TDI pe foarte multe modele de masini.

Clientii care au venit cu aceasta problema au fost taxati cu o sume foarte mari de bani la diverse service-uri si reprezentante si le-au fost schimbate diverse piese (pompa de injectie, injectoare, rampa comuna, etc.) fara ca problema sa se fi rezolvat. In cele mai multe cazuri motorul masinii nu a avut nici cea mai mica problema mecanica.

Cand masina este noua aceste probleme apar foarte rar dar pe masura ce anumite componente sufera o uzura (normala am putea spune) problema apare si persista.

Este o problema de proiectare a softului din ECU-ul masinii. Multe dintre masinile grupului VW au harti de pornire nerealiste sau putin prea optimiste am putea spune cand temperatura lichidului de racire este ridicata.

Echipa iTuning rezolva aceasta problema si cu siguranta nu veti mai avea batai de cap si nu veti mai astepta sa se raceasca motorul ca sa va continuati drumul.

* Aceasta operatiune este oferita gratuit (bonus) pentru serviciile de chiptuning sau anulare DPF